Full width home advertisement

ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

ΠΕΤΣΑΣ: ΕΠΙΠΛΕΟΝ 9ΕΚ ΣΤΑ ΜΜΕ… ΣΥΝΟΛΟ 20ΕΚ ΓΙΑ… “να εκπαιδεύσουμε τους πολίτες σε έναν νέο τρόπο ζωής και να τους προφυλάξουμε από την παραπληροφόρηση και τα «fake news»”

ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ !!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ… ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ…
Η λίστα με τα ΜΜΕ που πήραν διαφήμιση για να «Μείνουμε Σπίτι»
Τη λίστα με τα 1.232 ΜΜΕ (τηλεοπτικοί σταθμοί, ραδιοφωνικοί σταθμοί, εφημερίδες και sites) αναγκάστηκε να δώσει στη δημοσιότητα η κυβέρνηση μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.
Η εν λόγω λίστα εκτός από το γεγονός ότι δεν περιέχει τα ποσά που δόθηκαν από την κυβέρνηση -δηλαδή από τους φορολογούμενους- ανά περίπτωση, εμπεριέχει και ιστοσελίδες που ούτε καν έχουν περιεχόμενο.
Η χρηματοδότηση της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς» έχει αν μη τι άλλο πολλά γκρίζα σημεία και πολλά ερωτηματικά.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δια μέσω του κ. Πέτσα έδωσε διαφήμιση στο blog με την επωνυμία protieidisi. Πρόκειται για blog, ούτε καν για site, το οποίο δεν έχει καμία δημοσίευση πέραν της διαφήμισης. Είναι ένας κενός διαδικτυακός χώρος, χωρίς επισκέψεις. Ιδιοκτήτης αυτού του blog φέρεται να είναι ο Μένιος Φουρθιώτης.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δια μέσω του κ. Πέτσα έδωσε διαφήμιση ακόμα και σε ιστότοπους που δεν λειτουργούν και σε σελίδες που βρίσκονται προς πώληση!
https://alfeiospotamos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib